PDA

View Full Version : Please Help



d8545
01-25-2004, 06:40 PM
I just downloaded your newest version of OR.

Read the Readme File Carefully
Followed Setup directions.
Base and Path URL - Checked 10 times for correct setting
Set My SQL Path
Uploaded to server.
Run Configurator
Connected to Database
Confirmed Tables in Database

Now pictures do not show up, when I try to goto search or any other page from vistor or admin page, get page not found error.

Server is running PHP 4.3.4

Since I can connect to database I assumed that everything was ok. Database is populated correctly and has data, but still no pics showing.

I have tried to read everything in the directions and here very carefully, but I guess I have missed something. Please help !

Thank You

Keith

d8545
01-25-2004, 06:58 PM
I figured out my problem. I wanted to use the site IP address in the baseurl, this has to be true name and not IP address.

Is there any way to make this work with an IP address instead of url name ?

THANKs !

Keith

Love this script !!!!! Works Great !!!!!!!!!! GREAT WORK GUYS !!!!
KEEP IT UP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

greengiant
01-26-2004, 12:50 AM
I dont see why it wont work with the IP, unless you are running a shared IP... and not your own private IP, as is the case with most shared hosting plans..

FoxyWeb
01-26-2004, 11:24 AM
here is one of the addresses we use

$config['baseurl'] = 'http://host100.ipowerweb.com/~real-est/open-realty';

and the base path

$config['basepath'] = '/home/real-est/public_html/open-realty';

the site address is

http:www.real-estate-ok.com/open-realty

:D