PDA

View Full Version : Help Featured Listings



JKFLORIDASKY
08-30-2004, 08:21 AM
First of all - we just started to use this product.

We have one bug -

Some listings (activ and featured ) do NOT show up on the homepage which is featured listings.

Anyone can help?

Thx JK

the_sandking
08-30-2004, 09:02 AM
First of all - we just started to use this product.

We have one bug -

Some listings (activ and featured ) do NOT show up on the homepage which is featured listings.

Anyone can help?

Thx JK
Not a bug.. Please post help questions in the appropriate forum. Also, read the FAQ before posting so that you will know what we need to help you..

JKFLORIDASKY
08-30-2004, 11:58 AM
Since I thought its a bug...I posted here....
And why aren't you so kind abd give me the link in FAQ.

Is every Moderator so rude ??


JK

pbflash
08-30-2004, 12:05 PM
The FAQ's are right on the main page for Open Realty. My guess is that the renderFeaturedListings function is not set to order them randomly so you are only getting the first X number of listings the querry brings in. You would need to check the function in the style.php file.

the_sandking
08-30-2004, 12:13 PM
Is every Moderator so rude ??

JK You will find that I am pretty tame, compared to a lot of other Moderators, not necessarily OR moderators. Most people who donate time here answering questions do so expecting others to at least do a search in the forums, and to have read the FAQ.

Please respect our time by attempting to help yourself before calling something a "bug!", and always provide at the very least a link to what you are having problems with.

JKFLORIDASKY
08-30-2004, 12:28 PM
pb - thx for helping out...of course I have no clue what to do in style.php
Some people using this tool don't know php ...but I will play wiht it.

Sand - welll seems you have time to write how tought your life is...in the sam e time you could do your good thing for the day and have answered me. I feel better helping people but I guess you not.

JKFLORIDASKY
08-30-2004, 12:52 PM
Display featured listings in Random Order or by Rank.

So I found this:
Add to Common.php

$config['featured_listings_random'] = 'yes'
$config['featued_listings_photo_random'] = 'no'


in Style.php heres what needs to be done to make it random and use the config arrary to set which method to view featured listings are used.-->

(featured listing sql statement example)
$sql = "SELECT ID, Title FROM " . $config[table_prefix] . "listingsDB WHERE (featured = 'yes') ORDER BY RAND()";


if statement needs to be added to produce either or results to sql statement.

Sure Enough I made the changes...however only 3 featured listings show up...more 4th one will not appear....

Anyone cares?


BTW: If this not a bug...excuse me when I have to change php scripts to get it working right (showing all (4!) listings I want to be featured,,,,,,)

janc
08-30-2004, 01:10 PM
this is indeed not a bug,
In the index.php there is some line
<?php renderFeaturedListingsVertical(4); ?>

there you need to change the 4 into something else. A bigger number in your case.
I hope you understand that the bugs-section is more critical than the help, so if you're not sure post it into help.
succes

JKFLORIDASKY
08-30-2004, 01:30 PM
At least somebody has mercy on me....that worked . Thanks a bunch!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stil wondering....Sand prob didn't know.....thats why the attidude problem.


And yes next time I write in HELP ...gee...You guys need to loosen up...


Thx again Janc

JK

pbflash
08-30-2004, 02:18 PM
Stil wondering....Sand prob didn't know.....thats why the attidude problem.
JK
I doubt that very much. He is just doing his job as a Moderator.