PDA

View Full Version : Italian Property Site



tonyj
10-09-2004, 10:00 AM
Hi all,

I'd be glad for any comments on http://www.property.livinginitaly.co.uk

Basically, i'm pretty happy with the overall look, now i'm just tidying up the coding. All comments / opinions very welcome though!

I'd also like to say that i've found the support from the forums invaluable, there basically wasn't a question i had that hadn't already had an answer!

Very, very impressed with the software, can't wait for v2, and, as the saying goes ...... "as soon as i make any money out of these projects ...." :)

Thanks again,

Tony

RealEstate
10-09-2004, 11:16 AM
Hey Tony,

Very nice site...one of the top 20 I've seen.

The only thing missing was the mortgage calculator, printer friendly, and map.

Other than that, good job!

tonyj
10-09-2004, 12:16 PM
Thanks for your encouragement!

I have included the mortgage calculator, in the left column of 'listingview.php' (though i may have to relocate it seeing as though you didn't notice it!) The calculator itself needs a tidy up though. I just wish i could get the blasted thing to disappear on the 'rental' listings!

The other two ..

The printer friendly page, i couldn't get my head around part of the that, the code is still there, just <! marked out > till my head gets a little less muddled.

The maps, i really wish i could get this to work, unfortunatly i can't get Yahoo Maps Italia to work with the link (wish i was more fluent in Italian!)

Thanks again!

janc
10-10-2004, 11:25 AM
The maps, i really wish i could get this to work, unfortunatly i can't get Yahoo Maps Italia to work with the link (wish i was more fluent in Italian!)

Thanks again!
you can use mapporama (http://www.mapporama.com) in italy.
I use it for belgium (also no yahoo)

$yahoo_string = "$yahoo_address"; echo "http://www.maporama.com/share/map.asp?ADDRESS=&amp;COUNTRYCODE=BE&amp;_XgoGCAddress=$yah oo_address&amp;Zip=$zip&amp;State=09&amp;_XgoGCTownName=$yahoo _city&amp;quality=0&amp;SEARCH_ADDRESS.x=0&amp;SEARCH_ADDRESS. y=0";
I use this instead of the original yahoo string.

awddesign
10-10-2004, 09:14 PM
Thanks for your encouragement!

The printer friendly page, i couldn't get my head around part of the that, the code is still there, just <! marked out > till my head gets a little less muddled.

Thanks again!
Hi Tony

I hade the same problem when I first started with OR. I just took it out. After a while when you look at other designs you see how it's done.

Let us know if you need any help

Al

tonyj
10-11-2004, 07:34 PM
Janc - Thanks for the 'heads up' on Mapporama, honestly never heard of them ... but it works a dream!

AWD - Seen some of your work, V Impressive! You may be inline for a few PM's, lol

Best Regards,

Tony