Search:

Type: Posts; User: lovelyvilla

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Re: Contact agent emails are not coming thru. Please help

    You may also need to find another host as the current on seems to be pushed to its limit as it takes over 25 seconds to load a page.
  2. Re: Don't see Site Configuration option in Admin after installing v3.0.3

    It looks like from the screenshot that you have logged in using an agent login and not the admin.
  3. Replies
    3
    Views
    2,621

    Re: Where can I download open-realty 2.6?

    2.6 Beta I don't think is for public use. I do hope they release 2.6 soon as I think there must be some good features included.
  4. Replies
    9
    Views
    5,629

    Re: XML-importer

    Sorry I meant that I would pay for a commercial addon if someone did not want to release a free one.
  5. Replies
    9
    Views
    5,629

    Re: XML-importer

    This is the most requested feature that I am asked for from my websites. I would pay to get this addon.
  6. Replies
    2
    Views
    1,739

    Re: Multi OR site synch?

    I am also very interested in using this feature.
  7. Replies
    3
    Views
    2,346

    Re: Michael Antony Ltd

    Is this the same agent as http://michaelanthony.co.uk/
  8. Re: MYSQL Error after Private Server Upgrade - Weird addition to server path?

    I have found in the past that if you move the files with FTP and you have a lot of image files these do not get copied over.
  9. Replies
    5
    Views
    3,432

    Re: Re-Designed Site

    The addon is the "intelligent" chain select addon

    this can be found at http://support.open-realty.org/showthread.php?t=19241

    I hope this helps you and thank you for your kind comments about my...
  10. Replies
    13
    Views
    8,537

    Re: Character Encoding issue 2.5.8

    If you look at the source html you will find the following:

    <meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=ISO-8859-1" />

    Your template files need changing to utf8
  11. Replies
    5
    Views
    3,432

    Re: Re-Designed Site

    I have now fixed the problem with IE7:)
  12. Replies
    2
    Views
    851

    Re: Odd New User notifications

    Possible someone is spamming your site.
  13. Replies
    4
    Views
    1,126

    Re: Problem with Template in IE7

    Thank you. After checking those errors I have found that I put a closed div in the wrong place. Now works with IE7.

    Thank you again.
  14. Replies
    4
    Views
    1,126

    Re: Problem with Template in IE7

    I have tried the clear div but still no change.

    I have attahced two pics which show the problem. All other browsers work fine it is just IE7.
  15. Replies
    4
    Views
    1,126

    Problem with Template in IE7

    I have a problem with my template in IE7 , the footer is displayed halfway up the page. As shown at http://www.readi-move.com/view-all-properties

    Please could someone help me solve this problem,...
  16. Replies
    5
    Views
    3,432

    Re-Designed Site

    I have re-launched http://www.readi-move.com I hope you all like to take a look and tell me what you think. I do have an issue with IE7 if somebody would help me with. On some pages the footer is...
  17. Replies
    2
    Views
    1,527

    Re: Please Critique my 1st OR site?

    It shows your logo twice in IE8.
  18. Replies
    4
    Views
    887

    Re: uploading custom template not working

    Without seeing what you have uploaded it is very difficult to say what has gone wrong. Could you post a link to your site?
  19. Replies
    24
    Views
    3,385

    Re: Image upload problem

    Has anyone got it to work with ImageMagick?
  20. Replies
    24
    Views
    3,385

    Re: Image upload problem

    Does it make a difference if the Image tool is set to ImageMagick, as GD Libs does not work at all on my server.

    I still can't get the images re-sized. I am using ver 2.5.6

    Just a quick edit:...
  21. Replies
    24
    Views
    3,385

    Re: Image upload problem

    I have the same problem, my settings are:

    Resize Image: Yes
    Resize by: Width

    Max Image Width: 640
    Max Image height: 481

    But if I upload an image of 1.51MB with 3072 x 2304
  22. Replies
    5
    Views
    2,007

    Re: $ Sign and Comma

    If you edit your search_result_default.html and take out the $ sign next to the {field_1}.

    This will solve the problem.
  23. Replies
    5
    Views
    2,320

    Re: New Hot Template

    I like the menu style on the left hand side, but I think overall the site looks a bit old style. Also the template needs changing from a fixed to a fluid style, as the page does not fit on my screen....
  24. Re: Can Not Run ANY templates on V 2.5.5 normally

    Try changing to the default round boxes template, then post on here so people can see what the problem is. Until then it is very difficult to know what the problem is.
  25. Replies
    32
    Views
    4,975

    Re: two questions

    I hope you don't mind I looked at your website and found that your logo file needs the permissions changed.


    http://www.atento-commercial.com/template/rounded_boxes/images/logo.png

    You may...
Results 1 to 25 of 33
Page 1 of 2 1 2