Search:

Type: Posts; User: LeeForbes

Page 3 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds; generated 90065 minute(s) ago.

  1. Replies
    7
    Views
    3,600

    Re: Our OR site, with IDX Manager

    Your site looks good. I would suggest using an alternative for your email links. Your mailto:tysongroup@century21.com type links are subject to scraping from spam bots by having it this way but worst...
  2. Replies
    7
    Views
    5,580

    Re: Google Map Addon not showing up

    Thanks for coming back and leaving the answer. Up and running now!:D
  3. Replies
    1
    Views
    970

    Re: Blazing Fast Searching with IDX feeds

    Yes this would help me. I have about 8000 listings and could definately use a speed boost.
  4. Replies
    34
    Views
    26,774

    Re: Weather.com SDK Module - Leet Add On!

    I am using your weather addon and it works great. Thank you for your controbution!
    http://www.GulfsideLand.com
    Florida property

    Lee Forbes
  5. Replies
    5
    Views
    1,804

    Re: position - all listings - google map addon

    I have this same issue using the IDXManager addon as it updates thesite and changes the listing numbers daily. Did you find a solution for locking the map center not based on the listing ID?
  6. Replies
    8
    Views
    1,994

    Re: Fatal Error While Searching

    This solved my search problems also. OR is turning out to be a very nice product!!!
  7. Replies
    13
    Views
    2,724

    Re: Site Configuration will not update

    Site works if I do not use vista 64-bit explorer to access admin section. Thanks for your research!!:D
  8. Replies
    13
    Views
    2,724

    Re: Site Configuration will not update

    I noticed the address bar reads "?action=configure" when I am returned to the admin login.

    example:
    "http:www.mysite.com/admin/index.php?action=configure"
  9. Replies
    13
    Views
    2,724

    Re: Site Configuration will not update

    I tryed using the admin section with the "www." and without the "www" both take me back to the login page.
  10. Replies
    13
    Views
    2,724

    Re: Site Configuration will not update

    Still did not work. I even removed the entire

    // Start OutPut Buffer
    if (!isset($ _GET['printer_friendly'])) {
    //$ _GET['printer_friendly'] = false;
    }

    section and it still goes back to...
  11. Replies
    13
    Views
    2,724

    Re: Site Configuration will not update

    you are not alone... I am having the identical problem. This is the third OR site Ive set up. 2.4.3 might be the problem.. Untill I here a resolution my site is down:mad:
Results 51 to 61 of 61
Page 3 of 3 1 2 3