Search:

Type: Posts; User: Hammer100

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    2,490

    Re: Listings sometimes show, sometimes dont

    Thats sorted it. As this site only has listings that I upload there was no reason to have the 'Login' fields for agents so I removed all them but what I didnt do was remove the (Check Member) fields...
  2. Replies
    6
    Views
    2,490

    Re: Listings sometimes show, sometimes dont

    I am sorry mate but you have lost me there. I am using the Javarows template for my listings but what is the OR permissions and what should I be looking for there.

    I did make some changes to the...
  3. Replies
    6
    Views
    2,490

    Re: Listings sometimes show, sometimes dont

    Sorry I forgot to mention that when I sign in as admin and refresh the page it then shows up the listing correctly.
    I have checked to make sure the listing is active but not sure now what else to...
  4. Replies
    6
    Views
    2,490

    Listings sometimes show, sometimes dont

    Hi All

    Wonder if someone has an idea what could be going wrong here.

    I have made no changes to the site but just recently my listings sometimes show and sometimes dont.

    I have attached an...
  5. Replies
    2
    Views
    960

    Re: robots.txt unreachable

    righto mate, appreciate the answer
  6. Replies
    2
    Views
    960

    robots.txt unreachable

    Hopefully I am answering my own question here but just wanted a second opinion. I have just set up my site on webmaster tools from google and today it says the following for my links on 'Crawl...
  7. Replies
    2
    Views
    863

    Re: Upgrade Question

    Thanks mate know what to do now
  8. Replies
    2
    Views
    863

    Upgrade Question

    I am about to upgrade from 3.0 to 3.0.3 but just need to check something.

    My 3.0 OR was installed to my root dir so I have amended my lazuli template name so I dont lose that and also moved some...
  9. Replies
    23
    Views
    5,385

    Re: Main images no longer showing

    Hey Eduardo
    Did you fix this on yours as mine has now stopped scrolling.

    Cheers
  10. Replies
    3
    Views
    1,573

    Re: Upload OK, won't start installation

    Hi Argo

    Did you go through the install process all ok?

    This message comes up directly after the install procedure has been completed and using your ftp software just go into the dir...
  11. Replies
    12
    Views
    2,614

    Re: Cannot get default templates to work?

    I think pj of thegame may have a point on this one as I have experienced this problem twice now and I have never used or even had the option for this vertical-menu template. I only have 2 options for...
  12. Replies
    4
    Views
    2,069

    Re: Nearly there but Image Wrap prob

    Cheers mate.

    I thought about going down the template route but I like a challenge (and this one has been). Still have plenty of reading material I have been working from so will plough on.
  13. Replies
    4
    Views
    2,069

    Re: Nearly there but Image Wrap prob

    Sorry mate but I cant figure out where I can change that - you couldnt give us a pointer could you.

    Cheers for all this help mate
  14. Replies
    4
    Views
    2,069

    Nearly there but Image Wrap prob

    First up thanks to all the help I have has recently, OR is definitely a challenge especially for novices like me. After my prob with the Image in the listing I hve been working on the site size to...
  15. Replies
    23
    Views
    5,385

    Re: Main images no longer showing

    Think this resize thing is way above me, have just checked out a couple of other sites that work well but even looking at the source I am well lost.

    May have to pay out for this bit
  16. Replies
    23
    Views
    5,385

    Re: Main images no longer showing

    Cheers mate, I found a plugin and wow is my site a mess when I change the resolution.

    My header is all over the place and so is my top menu bar. Is there not something built into OR that...
  17. Replies
    23
    Views
    5,385

    Re: Main images no longer showing

    the_sandking, you are a star mate.....again as this aint the first time you've helped me out.

    I changed the SEO to userfriendly and as per the link you put up the listings are now showing the main...
  18. Replies
    23
    Views
    5,385

    Re: Main images no longer showing

    Done that mate and the licence is showing as valid but this damn picture thing is driving me nuts

    Here is the site that works
    http://www.mspvillaservices.com/listing/beach.html

    So i backed up...
  19. Replies
    23
    Views
    5,385

    Re: Main images no longer showing

    Bloody hell in some ways I am glad I didnt go ahead with the payment today for my licences. I just backed up my working site and uploaded it to my new domain and guess what......it doesnt work. The...
  20. Replies
    23
    Views
    5,385

    Re: Main images no longer showing

    I just copied over the main.html and style_main.css from the nonworking site to my working one and as you can see from the following link everything is fine
    ...
  21. Replies
    23
    Views
    5,385

    Re: Main images no longer showing

    Knackers that idea then lol.

    I just dont get how it was working fine one minute and then nothing the next and how an identical site which was copied from this one works fine.

    Think I may look...
  22. Replies
    23
    Views
    5,385

    Re: Main images no longer showing

    From a site that is fully working (www.mspvillaservices.com) I have copied over the main.html, listing_detail_slideshow.html, style_main.css and still the same thing happens yet it works on the...
  23. Replies
    23
    Views
    5,385

    Re: Main images no longer showing

    I have gone through that and I do have some errors but what I just did was upload 2 backup css files and the original untouched one when originally downloaded and still no image.

    I can get an...
  24. Replies
    23
    Views
    5,385

    Main images no longer showing

    Hi

    I have been amending my style sheet and now for some reason my main image in the listing is not showing. It did work and still works on a duplicate of the site I have on another server, I have...
  25. Re: 3.0.2 switching to seo turns off lazuli template

    Are you reinstalling with the same files?

    Just wonder if you are missing something and may be worth re-downloading 3.0
Results 1 to 25 of 58
Page 1 of 3 1 2 3