Search:

Type: Posts; User: srobb

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    11
    Views
    3,907

    Re: SEO-Friendly Listing url not working properly

    I dont know what to do then. My featured listing template is as follows and has the hard coded and below this is my search results code

    <table class="featured_listings" width="100%" align="center"...
  2. Replies
    11
    Views
    3,907

    Re: SEO-Friendly Listing url not working properly

    OK, I have discovered something else. In each listing under SEO Title, the field is blank in ALL my listings, the only way for the field to become populated is to click the Update button at the...
  3. Replies
    11
    Views
    3,907

    Re: SEO-Friendly Listing url not working properly

    Eduardo,

    This seems to be fine as well. I had...
  4. Replies
    11
    Views
    3,907

    Re: SEO-Friendly Listing url not working properly

    I am having the same issue, what is listing ID4? where do i look to see if these form fields are there? When I go in the listing editor for a property, under "title" there is "SEO Title" but there is...
  5. Replies
    6
    Views
    1,617

    Re: Trouble getting the SEO listing URLs to work

    If I look at the featured listings page, http://www.robbenterprises.com/openrealty/index.php the links all go to ones with listing ID numbers not seo friendly type links. The same is true if I use...
  6. Replies
    6
    Views
    1,617

    Re: Trouble getting the SEO listing URLs to work

    Thanks sandking, the search engine friendly one is selected as is the hyphen option below it. The page title and the listing page title ARE working with my given tags outlined on that same SEO page...
  7. Replies
    6
    Views
    1,617

    Trouble getting the SEO listing URLs to work

    In the admin panel under SEO Links and listing url I have the following
    ...
  8. Replies
    7
    Views
    2,193

    Re: SEO link help and .htaccess

    I guess it's the new style of SEO that I don't know how to setup and convert from the old style. That looks to be my problem is no value for {listing_seotitle}
  9. Replies
    7
    Views
    2,193

    Re: SEO link help and .htaccess

    Standard urls will look like this http://www. - .com/openrealty/index.php?action=listingview&listingID=140705

    when i turn on seo friendly it turns to this

    http://www. -...
  10. Replies
    7
    Views
    2,193

    Re: SEO link help and .htaccess

    I tried putting those rewrite rules into the new htacess but keep getting errors. internal server error 404 on the page and 500 on the page name.

    Can I put all of these

    Rewriterule...
  11. Replies
    7
    Views
    2,193

    SEO link help and .htaccess

    My seo links don't seem to be working with the new htaccess file after my update. The one that got installed is as follows, and the one after it is my old version that worked fine. Can someone tell...
  12. Replies
    3
    Views
    1,503

    Re: Setting up a second site with one database

    sandking,

    Now that I have upgraded to 3.0.12, are there any addons or specific instructions to work off one database with multiple sites? I had trouble with 2.5.8 and never accomplished it. I also...
  13. Replies
    0
    Views
    2,404

    Are there any mobile/iphone templates around?

    Looking for any templates that may have been designed around mobile phones and or iphones specifically. Thanks everyone.
  14. Re: Proper tag for a thumbnail with link to full listing and not the larger image

    It was in the search results page, thank you for moving it

    I ended up getting it to work with


    <p><a href="{link_to_listing}" title="{listing_title}"><img src="{raw_image_thumb_1}" alt=""...
  15. Proper tag for a thumbnail with link to full listing and not the larger image

    For some reason I can not get this to work, even though I swear I used to have it. Maybe my brain is fried.

    I am looking to have a thumbnail with the first listing photo that is clickable into...
  16. Re: Notice: Undefined index: controlpanel_twitter_auth

    I think I have repaired everything by doing a fresh install in a different database and then manually inserting the new 3.0.12 tables and fields into my old database. Seems to be working so far.
  17. Replies
    6
    Views
    1,956

    Re: Upgrade from 2.X.X Help

    Did you figure this out? I am having the same issue
  18. Notice: Undefined index: controlpanel_twitter_auth

    I just updated to the newest OR from 2.5.8 and ran the update, everything seemed to work until the last step when I got this list of errors. I get this list when I try to go to the admin link. I am...
  19. Replies
    3
    Views
    1,503

    Setting up a second site with one database

    I see that there is mention of this in the documentation but it references APIs and hooks and such. Is there anyone that can point me in the right direction for setting up a second site using one...
  20. Re: question setting up second site with OR database

    I was never able to get it to work correctly. I'm not sure what else I need to do to it. The template does not seem to work unless you use the OR page option to select one manually upon arrival at...
  21. Re: question setting up second site with OR database

    How exactly did you accomplish this? I am trying to do the same thing and followed the instructions on the same link you did (before I found this thread)

    My site doesn't seem to be working 100%....
  22. Replies
    0
    Views
    3,090

    second site, primary database, template issues

    I am trying to add a second site to robbenterprises dot com with the domain name natickrental dot com . I have successfully created it but am having issues.

    I used these instructions...
  23. Replies
    2
    Views
    763

    Re: Image resize issue

    I thought that was the maximum size that OR resized it to? Since resize is on, and my file (mb) size is set to a large number, I was under the impression that OR would resize it? What am I missing?
    ...
  24. Replies
    2
    Views
    763

    Image resize issue

    When I manually upload images, I am getting an error for certain photos, usually ones taken while holding the camera vertically. The particular one I am currently having an issue with has a stock...
  25. Re: Running second site off one database but only for one class and one town?

    Thank you for the reply, I did find the exact thread you mentioned and it looks like it is possibly more involved than I am capable of doing myself. Would it be easier to have a small script that...
Results 1 to 25 of 134
Page 1 of 6 1 2 3 4