Search:

Type: Posts; User: virtualgeorge

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    1,661

    Re: looking for a script

    I never found anything yet. I know I could create it with more options in OR but I was just looking for a quick template solution at the time as I was busy with other projects. If I get time to...
  2. Replies
    3
    Views
    1,661

    looking for a script

    I hope this isn't out of line asking this question since I am asking about a different product?

    I use OR for all my real estate site and have for years but had a client making a request for a...
  3. Replies
    8
    Views
    2,837

    Re: adding weather to listing detail

    yep, thats what I did.

    Ha, I didn't even see realestates question back in 2006 sorry dude :)
  4. Replies
    1
    Views
    623

    Re: content are blank on search links

    Couldn't figure out what happened so just uploaded a backup and I'm back in business.
  5. Replies
    1
    Views
    623

    content are blank on search links

    I have a 2.4 site up my-az-homes.com which has been there for a few years. Suddenly when I click on any of the links that use a search like:
    index.php?action=searchresults or...
  6. Re: internal server error / 500.shtml not found

    I'm still trying to get this site working. I did a new install of 2.4, uploaded my template, everything works fine. The search results pages show fine.

    Then I uploaded my DB from the site having...
  7. Need listings display problem solved.

    Problem solved.
  8. Re: internal server error / 500.shtml not found

    Changed template but still had the same results.
    There is something about DWConfiguration in the error file?

    File does not exist: /home/myaz/public_html/DWConfiguration, referer:...
  9. Re: internal server error / 500.shtml not found

    I uploaded my site from a backup and it works now(almost).
    My search results are blank though. I if I try the usual link to search results:
    http://my-az-homes.com/index.php?action=searchresults
    ...
  10. Re: internal server error / 500.shtml not found

    I uploaded a backup of the site & DB to another domain on the same server and it works fine so just something screwed up with the host.

    thanks!
  11. Re: internal server error / 500.shtml not found

    There was a few lines that had after the error on the same line:
    referer: http://www.howziz.com/ which is a link on the homepage and a couple others:

    referer: http://www.bigfinder.de/index.php...
  12. internal server error / 500.shtml not found

    I have a site that has been up for a while http://www.my-az-homes.com and today it comes up with the internal server error. I have made no changes and believe it was ver 2.4 although I can't login...
  13. Replies
    3
    Views
    976

    move 1 listing & user

    I have site I just moved to a new domain and changed the website name.

    During the move, 1 person created an account and a new listing so they need to be moved from the old site to DB.

    I was...
  14. Replies
    0
    Views
    1,564

    property management template

    I'm looking for help creating a template for OR that I could use for a property management site something like this one: http://www.allpropertymanagement.com

    So instead of entering info about a...
  15. Replies
    1
    Views
    783

    How to troubleshoot php 5 problems

    I have to start using php 5 instead of 4 which I have been using.
    I have a couple sites using 2.3.4, 2.4.0, & 2.4.3.

    I first tried them in 5 and had a few errors on each usually displaying...
  16. Replies
    0
    Views
    530

    Long Username (caused problem)

    I have a site running 2.4.3

    I just had someone create an account and they used a long user name something like "L & H Property Management" when the account was created. They were able to add a...
  17. Replies
    3
    Views
    1,165

    Re: home features all run together

    I did somehow delete the "<br />" that was supposed to be the feature list separator in config.

    Thanks Mick!
  18. Replies
    3
    Views
    1,165

    home features all run together

    Anyone know how to correct this? I am not sure what I did but now my home & community feature items all run together with breaks like this:

    Home Features
    AlarmBalconyCarpeted...
  19. Replies
    2
    Views
    911

    Re: listing has been updated message

    Thanks Eduardo!
    I did find where its hardcoded but at least I can now make the font a little larger.

    Not really an issue but just had a client who didn't see the message so I made it a little...
  20. Replies
    2
    Views
    911

    listing has been updated message

    You know when you modify a listing and hit update, a message appears in the upper left under the admin links that says something like "listing number 38 has been updated".

    Anyone know how I can...
  21. Replies
    4
    Views
    1,087

    Re: I can not figure this out...

    If its a permission problem, the quickest way to find it is to check the error log on your server if you have access. If you have a cpanel hosting account you would check your error log and it will...
  22. Replies
    1
    Views
    1,247

    custom mls display page

    I am in arizona so agents can put a link to the mls search page for arizona which looks like this:
    http://www.my-az-homes.com/index.php?action=page_display&PageID=6

    Now say you choose a city...
  23. Replies
    8
    Views
    3,702

    Re: Vacation rental addons?

    I don't think he has one for 2.0 yet but it is coming soon. I checked with him about 2 weeks ago.

    I have used the free calendar from homeaway(formerly rentors.org).

    They have to login at...
  24. Re: Add Listing with photo upload on 1 page ?!

    I was just thinking about that and realized it wouldn't make much sense and was about to edit my post.

    I did think of a better solution and have already emailed you to ask for your help/opinions...
  25. Re: Add Listing with photo upload on 1 page ?!

    This is an old post but was just curious if anyone figured this out yet?

    I just noticed this issue even more when I installed a paypal addon.

    Payment is made between entering listing info and...
Results 1 to 25 of 109
Page 1 of 5 1 2 3 4