Search:

Type: Posts; User: MatthewSchenker

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    8
    Views
    7,715

    Re: Internal API License Error

    the_sandking,
    OK, I did this, in this order:
    1. Reissued the license from the Transparent Technologies page
    2. Copied and pasted the license key from the Transparent Technologies page into my...
  2. Replies
    8
    Views
    7,715

    Re: Internal API License Error

    the_sandking,
    OK, I did what you're saying. The test site is still installed, but I no longer access it at all.

    The license key from the Transparent Technologies invoice page is exactly the same...
  3. Replies
    8
    Views
    7,715

    Re: Internal API License Error

    Hello,
    I was running the installation on a test location for a while, then moved to the production server.

    But after that, the domain name has not changed, and my host does not restrict outbound...
  4. Replies
    8
    Views
    7,715

    Re: Internal API License Error

    Hello,
    I had the same problem. I followed the directions shown in the_sandking's post. The site worked for a day, then it had the error again.

    Is there a way to make sure it doesn't do this...
  5. Replies
    2
    Views
    3,569

    Re: No Search Results Shown?

    LeeForbes,
    Thanks for your help.

    I had a few search_result files in the default template folder. I tried removing all of them, but I still cannot get the properties to list.

    I also tried...
  6. Replies
    2
    Views
    3,569

    No Search Results Shown?

    Hello Everyone,
    I completed a migration to my server. Everything seems to be working fine, except searches show no results.

    When entering a search, the results page seems to be working. For...
  7. Re: After Upgrading, WOn't Accept New Listings

    Eduardo,
    The blank screen issue also was resolved when I did the steps described above.
    Thanks again,
    Matthew
  8. Re: After Upgrading, WOn't Accept New Listings

    Eduardo,
    Thank you for helping! I madel the changes you described, and it solved the blank screen error. It also solved some other issues with the administrative layout (so I don't have to post...
  9. Re: After Upgrading, WOn't Accept New Listings

    Eduardo,
    Thanks for bearing with me.

    OK, here's what my file structure looks like:

    "admin/template" has four subfolders:
    cms_admin_integration
    default
    OR
    OR_small
  10. Re: After Upgrading, WOn't Accept New Listings

    the_sandking,
    Sorry about not posting the version number.

    Yes, my browser has Javascript enabled. The client also logged in and she cannot create a listing either -- gets the same error.

    This...
  11. Re: After Upgrading, WOn't Accept New Listings

    the_sandking,
    Yes, the site is running version 3.1.6.
    Thanks,
    Matthew
  12. After Upgrading, WOn't Accept New Listings

    Hello,
    I recently migrated a site from an old server to a new server. The site was running OR 2.3.1. I migrated the site, then upgraded to OR 2.5.8, then finally upgraded to OR 3.1.

    I need to...
  13. Replies
    4
    Views
    1,891

    Re: Error Upgrading

    the_sandking,
    OK, you're right. I've been working too hard the past few days!

    I got this all figured out by first upgrading to 2.5.8, then upgrading again to 3.x. With a few tweaks of the...
  14. Replies
    4
    Views
    1,891

    Re: Error Upgrading

    the_sandking,
    I wish that was mentioned in the documentation. The documentation only gives a warning about updating from versions prior to 2.1.

    Where is a reliable place to grab 2.5.8? I don't...
  15. Replies
    27
    Views
    6,196

    Re: New, Trying to Migrate

    Hello,
    Thank you the_sandking and Eduardo for helping me through this. I gained root (cPanel) access to the files and was able to copy everything to my server and install the site.

    Now I'm...
  16. Replies
    4
    Views
    1,891

    Error Upgrading

    Hello,
    I am trying to upgrade from version 2.3.1 to the latest version. Everything goes fine with the upgrade until I get to the screen where it is trying to determine old Open Realty version.

    I...
  17. Replies
    27
    Views
    6,196

    Re: New, Trying to Migrate

    Yes, this must be it. I was using FTP and thought that was giving my access to everything. But it appears that for whatever reason my FTP client is not showing those "missing" files on the live...
  18. Replies
    27
    Views
    6,196

    Re: New, Trying to Migrate

    the_sandking,
    The files are not listed in the images folder of the live site either, but somehow the images are showing up on the site. The images folder in the live site is identical to the test...
  19. Replies
    27
    Views
    6,196

    Re: New, Trying to Migrate

    The_sandking,
    Something is still not making sense.

    Just to clarify: I have two sites running now. One is the original site, the other is a test site built exactly from the original site.
    ...
  20. Replies
    27
    Views
    6,196

    Re: New, Trying to Migrate

    Hello Again,
    A further note on this: neither the original site nor the test site have the missing images in the public_html "images" folder. However, both the original site and the test site have...
  21. Replies
    1
    Views
    3,016

    Professional Help to Get Started

    Hello,
    I'm running into trouble migrating a 2.3.1 installation from one host to another. I'm willing to pay someone with good OR knowledge to get the old site transferred over. I can take over...
  22. Replies
    27
    Views
    6,196

    Re: New, Trying to Migrate

    ebmarques,
    I see how to manually remove the material, but doing that for thousands of listings would take months. If the references were removed from the database and files deleted from the server,...
  23. Replies
    27
    Views
    6,196

    Re: New, Trying to Migrate

    OK, now I'm confused again. How can I delete images that aren't there? Of course, I've confused myself as well, as I can't delete thumbnails that aren't there either.

    The site is trying to call...
  24. Replies
    27
    Views
    6,196

    Re: New, Trying to Migrate

    I was thinking the same thing. But the admin configuration of both sites has create thumbnails set to "yes."



    I don't know how to suppress errors. But I like this as a possible answer. ...
  25. Replies
    27
    Views
    6,196

    Re: New, Trying to Migrate

    I suppose the best answer is to delete all the old thumbnails. But it puzzles me why the old site (which is my direct source for the test site) is not showing the same errors. If the test site is...
Results 1 to 25 of 31
Page 1 of 2 1 2