Results 1 to 7 of 7

Thread: vtiger Contact form instead of OR contact agent.

  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2

    Default vtiger Contact form instead of OR contact agent.

    vTiger has a Module You can create a form with using the static contect Module. I would like to use that in place of the contact agent that comes with OR. Not that there is anything wrong with OR's contact agent, but for those of you who do not know about vtiger, it is an Open Source CRM script that is cool much like sugarcrm. Any ideas or someone know how to do this?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    34

    Default Re: vtiger Contact form instead of OR contact agent.

    What version of vtiger are you using... I just finished another project that we tied into vTiger and creating an addon would NOT be hard... Are you looking at creating a lead or contact record (or both) in vTiger...
    Thanx!
    Rob

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    34

    Default Re: vtiger Contact form instead of OR contact agent.

    If you can provide me a test server and login... I'll try to throw something together and post it for everyone...
    Thanx!
    Rob

  4. #4
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    40

    Default Re: vtiger Contact form instead of OR contact agent.

    +1 to the idea for OR addon to vtiger.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1

    Default Re: vtiger Contact form instead of OR contact agent.

    +1 more. Thanks!

  6. #6
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1

    Default Re: vtiger Contact form instead of OR contact agent.

    Quote Originally Posted by robb3369 View Post
    What version of vtiger are you using... I just finished another project that we tied into vTiger and creating an addon would NOT be hard... Are you looking at creating a lead or contact record (or both) in vTiger...
    Hi Guys,
    Is there any update on the addon or a way to use vtiger webforms instead of the contact form in OR.

    Thanks,
    Carl.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    16

    Default Re: vtiger Contact form instead of OR contact agent.

    Hi I use vtiger on my website for entering leads into vtiger you need to install vtiger and then configure the webform module it is all in the vtiger wiki it is a bit tricky but doable if you want to have a look at the webform that i created then goto http://www.perfectportugalproperty.co.uk When you have configured webforms you simply put the webform in the listing template.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •