Results 1 to 2 of 2

Thread: Search results in class not appearing

  1. #1
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Flagstaff, Arizona, United States
    Age
    42
    Posts
    27

    Default Search results in class not appearing

    I am using transparentRets to pull listings and have successfully imported all home listings which are working great. I just set up the land listings and they imported just fine.
    The problem is I when I use the search feature it will only display the search results for the home class, not the land class. I can edit the land listings and they will display in featured listings if I designated such. The search results do however seem to do something with the land class, the results say your search returned 1400 listings, but only the listings that I have previewed from the admin page appear.
    Any Ideas?
    The site is located at http://nickcosper.com

  2. #2
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Flagstaff, Arizona, United States
    Age
    42
    Posts
    27

    Default Re: Search results in class not appearing

    figured it out.
    My Listing Title that was generated by TransparentRets had a tag that I mistakenly mapped to an empty field for the property class. This seem to cause an error in the seo url, as once I changed the title manually everything would search and display property. I added a new land class, re imported and all is well!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •