Results 1 to 2 of 2

Thread: Template slideshow problem

  1. #1
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    London UK
    Posts
    1,654

    Default Template slideshow problem

    Hi

    found a problem with the slideshow, click on the main image and it does not work.

    images.inc.php
    line: 795

    the & is the problem there so chnaged the code to just & and all is ok

    if ($config['url_style'] == '1') {
    $url = 'index.php?action=view_listing_image&image_id=' . $imageID;
    }else {



    Albert

  2. #2
    the_sandking's Avatar
    the_sandking is offline hadron remnant - Moderation Fachmann
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Nullspace
    Posts
    5,289

    Default Re: Template slideshow problem

    You may want to file a bug report since this is a problem in an OR core file.
    "Much of what looks like rudeness in hacker circles is not intended to give offense. Rather, it's the product of the direct, cut-through-the-BS communications style that is natural to people who are more concerned about solving problems than making others feel warm and fuzzy."

    "We gotta' go to the crappy town where I'm a hero!"
    -Hoban 'Wash' Washburne 2485-2519


    "When you’re born you get a ticket to the freak show. When you’re born in America, you get a front-row seat.."
    -George Carlin 1937-2008

    New to Open-Realty® and need help? Check the:
    -OR DOCUMENTATION -

    Important: Read this at least once in your lifetime
    How To Ask Questions The Smart Way

Similar Threads

  1. Problem with slideshow in IE6
    By deon1 in forum General Help (CLOSED)
    Replies: 8
    Last Post: 10-26-2008, 03:17 PM
  2. Ajax Based Slideshow (display problem)
    By tomyken in forum Addon help, ideas and discussion (CLOSED)
    Replies: 0
    Last Post: 11-01-2007, 12:55 AM
  3. Slideshow - Next/Previous problem
    By mrmjwilson in forum General Help (CLOSED)
    Replies: 0
    Last Post: 04-17-2007, 11:16 AM
  4. Help: Listing Template - Default (with Slideshow Link)
    By rentapts in forum General Help (CLOSED)
    Replies: 2
    Last Post: 05-09-2006, 12:24 PM
  5. Template Problem
    By jfreak53 in forum Templates for v 1.x (CLOSED)
    Replies: 0
    Last Post: 06-05-2005, 01:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •