Results 1 to 6 of 6

Thread: Search button disappearing[SOLVED]

  1. #1
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    1,883

    Default

    I am trying to create certain fields to be searchable, but every time a allow price to be searched, the search button (along with some other variables) disappear. When I uncheck "Allow Searching" in the listings editor, the search button and other variables comes back.

    Here is my page:
    http://www.bigskyrealestateguide.com...arch.php?pg=14

    I noticed this posting had a similar issue but was unsure if I could take the code for myself, as I am NOT using City/State/Zip
    http://www.open-realty.org/phpBB2/vi...ch+disappeared

    By the way, how can I change how the search page is displayed? Some captions are bolded, others aren't. Some I would like to list side by side. Any ideas?

    Thanks for help in advance, I have been losing some hair...

  2. #2
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Charleville / Australia
    Posts
    1,421

    Default

    You link wont work :(

    Anyways if the page closes down in the middle of being parsed (written) it would mean that something in the way you are attempting to set it up is not correct or working.

    to find the problem you could put
    Code:
    error_reporting(E_ERROR | E_PARSE);
    or
    Code:
    error_reporting(E_ALL);
    at the top of the search page. Be warned this may show alot of errors but in them will be the one that is closeing down the page before it is written.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    1,067

    Default

    My initial guess is you have a very low step defined and the script is timing out and not finishing the page load.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    1,883

    Default

    My step is 5000. And I tried the error thing and the page loads fine. Any other ideas? I am afraid that in my tinkering of the code that perhaps I changed something vital. However, when I uploaded a fresh version of listingsearch.php the same problem occurs.

    My seems to have been exceptionally slow yesterday. This link should work:
    http://www.bigskyrealestateguide.com...arch.php?pg=14

    If not, here is the code for that page:
    <?php
    include("include/common.php");
    include("$config[template_path]/user_top.html");
    ?>

    <table border="<?php echo $style[admin_listing_border] ?>" cellspacing="<?php echo $style[admin_listing_cellspacing] ?>" cellpadding="<?php echo $style[admin_listing_cellpadding] ?>" width="<?php echo $style[admin_table_width] ?>" class="form_main">
    <tr>
    <td valign="top">
    <h3>Search Listings</h3>
    <p><?php browse_all_listings() ?></p>
    <h4>Find the perfect property:</h4>

    <form name="listingsearch" action="./listing_browse.php" method="get">
    <table>
    <?php
    // get the db object in scope
    global $conn;
    // Display The Agent Search
    searchbox_agentdropdown();
    // Get all searchable fields and display them

    $sql = "select search_label, search_type, field_name from " . $config[table_prefix] . "listingsFormElements where searchable = 1 order by rank";
    if (!$rs = $conn->execute ($sql))
    {
    log_error($sql);
    }
    while (!$rs->EOF)
    {
    $searchfunction = 'searchbox_' . $rs->fields['search_type'];
    $searchfunction($rs->fields['search_label'], $rs->fields['field_name']);
    $rs->MoveNext();
    }
    ?>
    <tr>
    <td align="center" colspan="2">

    <input type="checkbox" name="imagesOnly" value="yes"> <b>Show only listings with images</b></td>
    </tr>

    <tr>
    <td align="center" colspan="2">
    <input type="submit" name="Search">
    </td></tr></table>
    </form>

    </td>
    </tr>
    </table>

    <?php
    include("$config[template_path]/user_bottom.html");
    ?>

    -----
    Thanks again for your help.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    1,067

    Default

    PM with admin username/password for your open-realty install so i can turn search on the price field back on and see what happens.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    1,883

    Default

    I had deleted some code from the user_top, and when I returned it, it worked fine. Not sure why but hey, I'm not complaining!

Similar Threads

  1. Next > > Button at bottom of search and browse result
    By wizkid in forum Feature Request (CLOSED)
    Replies: 3
    Last Post: 04-03-2005, 03:51 AM
  2. Search Bug - Any help is appreciated.
    By Shagnasty in forum Bugs (CLOSED)
    Replies: 7
    Last Post: 11-24-2003, 05:46 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 11-04-2003, 09:19 AM
  4. search listing
    By johnnyrealty in forum HELP (CLOSED)
    Replies: 0
    Last Post: 08-08-2003, 05:30 PM
  5. Additional info in Search listings 'listingsearch.php'
    By Anonymous in forum HELP (CLOSED)
    Replies: 5
    Last Post: 07-15-2003, 02:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •