Results 1 to 2 of 2

Thread: 1.1.5b, login admin, few seconds later need login again

  1. #1
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Sydney-Australia
    Posts
    3

    Default

    Hi,

    I installed 1.1.5b last night and till now I'm trying to figure out why it times out the login and need me to login again.

    I created a user with listing permission, fine :wink:
    Then I login with that user and want to add a new listing.
    By the time I fill in the listing details and submit, it asks me for user name and password again :!:

    After login, the listing is gone :cry:

    Can anyone shed some light on this please :idea:
    Thanks.

    Ivan

  2. #2
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    1,067

    Default

    Are you able to login and create listings as the admin user without this problem? Post you phpinfo() as well.

Similar Threads

  1. Can not login as admin
    By Dan in forum HELP (CLOSED)
    Replies: 16
    Last Post: 08-12-2004, 05:34 PM
  2. Cannot login as Admin
    By ryanhart in forum HELP (CLOSED)
    Replies: 20
    Last Post: 07-02-2004, 04:30 PM
  3. Can't Login - Deleted Admin
    By joedunn in forum HELP (CLOSED)
    Replies: 3
    Last Post: 05-08-2004, 10:28 PM
  4. Login After Changing Admin Password
    By Anonymous in forum HELP (CLOSED)
    Replies: 4
    Last Post: 11-24-2003, 08:24 PM
  5. No Admin Login works/error all email functions
    By ccworks in forum HELP (CLOSED)
    Replies: 1
    Last Post: 11-04-2003, 09:44 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •