Results 1 to 2 of 2

Thread: help need - installation issue

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1

    Default help need - installation issue

    I downloaded the open reality and try to install in my local wamp server, i got the below error. could anyone please help to solve this. thanks in advance.

    You must delete the file c:\wamp\www\currentproject\open-realty\install\index.php before you can access your open-realty install.

    regards

  2. #2
    the_sandking's Avatar
    the_sandking is offline hadron remnant - Moderation Fachmann
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Nullspace
    Posts
    5,289

    Default Re: help need - installation issue

    It's pretty simple, do exactly what it says:

    You must delete the file c:\wamp\www\currentproject\open-realty\install\index.php before you can access your open-realty install.
    "Much of what looks like rudeness in hacker circles is not intended to give offense. Rather, it's the product of the direct, cut-through-the-BS communications style that is natural to people who are more concerned about solving problems than making others feel warm and fuzzy."

    "We gotta' go to the crappy town where I'm a hero!"
    -Hoban 'Wash' Washburne 2485-2519


    "When you’re born you get a ticket to the freak show. When you’re born in America, you get a front-row seat.."
    -George Carlin 1937-2008

    New to Open-Realty® and need help? Check the:
    -OR DOCUMENTATION -

    Important: Read this at least once in your lifetime
    How To Ask Questions The Smart Way

Similar Threads

  1. Installation issue with 2.5.7
    By AndyTri in forum Installation/Configuration Help (CLOSED)
    Replies: 5
    Last Post: 08-02-2009, 09:02 AM
  2. Post Installation and site configuration save issue
    By balajisr in forum Installation/Configuration Help (CLOSED)
    Replies: 3
    Last Post: 07-18-2009, 01:43 AM
  3. Installation issue
    By hbsnam in forum Installation/Configuration Help (CLOSED)
    Replies: 1
    Last Post: 04-09-2009, 01:10 PM
  4. image sizing issue/ also mls linking issue
    By captaindj2006 in forum General Help (CLOSED)
    Replies: 3
    Last Post: 01-09-2008, 08:10 AM
  5. Installation Issue on Step 2
    By ddemirchi in forum Installation/Configuration Help (CLOSED)
    Replies: 9
    Last Post: 05-27-2005, 03:07 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •