Results 1 to 2 of 2

Thread: Last name is not required??

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    24

    Default Last name is not required??

    Hi, I need a help..I want to change the agent sign up procedure..
    I want to make the "last name" field to be not required..

    What file in the core that i need to change?

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    19

    Default Re: Last name is not required??

    I'm also interested in the solution of that question.

    I was trying to play a couple of things, but did not get optimum results.

    -> I tried to directly delete or hide the last name.

Similar Threads

  1. US state required
    By chrishaney in forum General Help (CLOSED)
    Replies: 2
    Last Post: 07-29-2008, 09:07 PM
  2. Few mods Required
    By leebo in forum Work
    Replies: 0
    Last Post: 11-13-2007, 05:30 AM
  3. How do you set the required fields?
    By April_Floyd in forum Installation/Configuration Help (CLOSED)
    Replies: 3
    Last Post: 07-18-2007, 06:45 AM
  4. Spanish Help Required
    By lasor in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 04-13-2005, 01:43 AM
  5. Workaround required
    By philjray in forum HELP (CLOSED)
    Replies: 3
    Last Post: 01-11-2005, 08:15 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •