Results 1 to 8 of 8

Thread: Please Help Me !

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15

    Arrow Please Help Me !

    This is my site: http://planetwiz.com/real/
    However it not works at : http://planetwiz.com/real/index.html

    Also it not loads my javascript files.
    I have added external javascript file to maintain columns (column.js) and inline javascript code to change images at top content area.

    I used rounded boxes template and only changed main.html file.
    Other links are also not working.

    please give me some idea to fix these.

    thank You.

  2. #2
    Join Date
    May 2004
    Location
    Long Island, NY
    Age
    49
    Posts
    9,796

    Default Re: Please Help Me !

    index.html is not going to work unless you have changed the .htaccess-or file to .htaccess and your server must also support mod_rewrite.

  3. #3
    the_sandking's Avatar
    the_sandking is offline hadron remnant - Moderation Fachmann
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Nullspace
    Posts
    5,289

    Lightbulb Re: Please Help Me !

    OR does not have an index.html file. The only way that would work is if you have the URL type set to 'search engine friendly'.

    If you have the URL type set to "search engine friendly" in the Site Config, you need to set it back to standard links until you can follow all the instructions for using SEO friendly links, or figure out why it is not working for you. Your host may not support APACHE's mod_rewrite, and if not you have to use standard links.

    http://docs.google.com/View?id=dhk2c...ne_Optimizatio
    "Much of what looks like rudeness in hacker circles is not intended to give offense. Rather, it's the product of the direct, cut-through-the-BS communications style that is natural to people who are more concerned about solving problems than making others feel warm and fuzzy."

    "We gotta' go to the crappy town where I'm a hero!"
    -Hoban 'Wash' Washburne 2485-2519


    "When you’re born you get a ticket to the freak show. When you’re born in America, you get a front-row seat.."
    -George Carlin 1937-2008

    New to Open-Realty® and need help? Check the:
    -OR DOCUMENTATION -

    Important: Read this at least once in your lifetime
    How To Ask Questions The Smart Way

  4. #4
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15

    Default Re: Please Help Me !

    index.html is not going to work unless you have changed the .htaccess-or file to .htaccess and your server must also support mod_rewrite.
    Many thanks, yes i miised it. Because I installed OR using an automatic installer.
    So I need to futher configure site as per the support docs.

    If you have the URL type set to "search engine friendly" in the Site Config, you need to set it back to standard links until you can follow all the instructions for using SEO friendly links, or figure out why it is not working for you. Your host may not support APACHE's mod_rewrite, and if not you have to use standard links.

    http://docs.google.com/View?id=dhk2c...ne_Optimizatio
    thanks a lot. I'll check it out.

    So next, How about javascript?
    Inline javascript and external .js file not works.
    Are there any possibilities to resolve this ?

  5. #5
    Join Date
    May 2004
    Location
    Long Island, NY
    Age
    49
    Posts
    9,796

    Default Re: Please Help Me !

    Make sure your have the correct path/url the external files. Looking at your site I see that you have src="column.js" It doesn't look like http://planetwiz.com/real/column.js exists. I am guessing you have it in the template folder. Since the template is loaded though the root index.php file, your paths to any external files must be relative to the site root, not to the template file.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15

    Arrow Re: Please Help Me !

    Quote Originally Posted by pbflash View Post
    Make sure your have the correct path/url the external files. Looking at your site I see that you have src="column.js" It doesn't look like http://planetwiz.com/real/column.js exists. I am guessing you have it in the template folder. Since the template is loaded though the root index.php file, your paths to any external files must be relative to the site root, not to the template file.
    Thanks again. so helpful.
    Then I need to write the actual URL to the JS file.

  7. #7
    Join Date
    May 2004
    Location
    Long Island, NY
    Age
    49
    Posts
    9,796

    Default Re: Please Help Me !

    Quote Originally Posted by herath View Post
    Thanks again. so helpful.
    Then I need to write the actual URL to the JS file.
    You could use the {baseurl} or {template_url} tags instead depending on where they are located.

  8. #8
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15

    Default Re: Please Help Me !

    Now another problem.

    Previously I installed 2.5.7 using an automatic installer.
    So I removed it and uploaded 2.5.8 files to directory: planetwiz.com/silver
    I have set permission to required files/folders.

    Now the problem is installer not works at all.
    It shows blank page when I goes to: planetwiz.com/silver/install/index.php

    What is the wrong could be ?

    Additional details: planetwiz.com is an addon domain. Hence Planetwiz.com also accessible through colombopro.com/planetwiz )

    Appreciate any help to resolve. I stucked at this point and can not move forward or backword through installation.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •