Results 1 to 4 of 4

Thread: Blank homepage after upgrade to 2.5.8.

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    92

    Question Blank homepage after upgrade to 2.5.8.

    Hi,

    I've just upgraded my site from 2.5.6 tot 2.5.8, according to the OR docs (http://docs.google.com/View?id=dhk2c...03535061787_56), got no errors, all steps completed without problem, and am able to enter the admin area where I can see all the listings correctly...

    However:
    When I go to the public site (domain/index.php) I get a blank page?!

    I did rename my template before upgrading, and re-stored it's name after upgrading.. could this be the problem?

    Please advise (..urgtl...)
    Thx!!!
    Saludos,
    heinz

  2. #2
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    California
    Age
    42
    Posts
    4,229

    Default Re: Blank homepage after upgrade to 2.5.8.

    Do you have any add-ons installed? If so try removing them just to verify that none of them are causing a problem with the new version.
    Open-Realty 2 Documentation

    ~The Difference Between an ORDEAL and an ADVENTURE is ATTITUDE~

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    92

    Default Re: Blank homepage after upgrade to 2.5.8.

    Hi Mick,

    thx for your feedback! Yes, I do have add-ons installed.. I'll do what you say & let you know the result...

    rgds
    Saludos,
    heinz

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    92

    Default Re: Blank homepage after upgrade to 2.5.8.

    Hi again Mick,

    I restored the db and files to before the upgrade & tried again, and this time it worked allright!

    thx again
    Saludos,
    heinz

Similar Threads

  1. Upgrade, blank page three on install vs. backend security error
    By kwilder in forum Installation/Configuration Help (CLOSED)
    Replies: 1
    Last Post: 03-24-2009, 03:16 PM
  2. Blank Homepage
    By seed in forum Installation/Configuration Help (CLOSED)
    Replies: 2
    Last Post: 08-24-2008, 11:54 PM
  3. moved to different directory. admin works. homepage is blank.
    By sammedit in forum Installation/Configuration Help (CLOSED)
    Replies: 4
    Last Post: 06-25-2007, 01:46 AM
  4. Blank Homepage, No Errors reported
    By AvailNetworks in forum General Help (CLOSED)
    Replies: 3
    Last Post: 05-05-2007, 02:52 PM
  5. Homepage is blank in IE? - SOLVED
    By shirazi in forum HELP (CLOSED)
    Replies: 10
    Last Post: 03-01-2004, 05:08 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •