Results 1 to 3 of 3

Thread: Template Not Working In IE

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Posts
    8

    Default Template Not Working In IE

    Hi folks,

    Having a difficult time with my template displaying in IE. You can see it here: www.barbaratingley.com

    I've tried fooling with the CSS style sheet a bit with the header, but still no changes. Any ideas as to what could be causing this?

    Moved to OR v3.0 Template help. Please make an effort to post in the correct forum area.

  2. #2
    the_sandking's Avatar
    the_sandking is offline hadron remnant - Moderation Fachmann
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Nullspace
    Posts
    5,289

    Default Re: Template Not Working In IE

    Your custom home page design alone has 42 XHTML validation errors in it.

    http://validator.w3.org/check?uri=ww...Inline&group=0

    Fix those and you will be in a better position to make your template look consistent between browsers.
    "Much of what looks like rudeness in hacker circles is not intended to give offense. Rather, it's the product of the direct, cut-through-the-BS communications style that is natural to people who are more concerned about solving problems than making others feel warm and fuzzy."

    "We gotta' go to the crappy town where I'm a hero!"
    -Hoban 'Wash' Washburne 2485-2519


    "When you’re born you get a ticket to the freak show. When you’re born in America, you get a front-row seat.."
    -George Carlin 1937-2008

    New to Open-Realty® and need help? Check the:
    -OR DOCUMENTATION -

    Important: Read this at least once in your lifetime
    How To Ask Questions The Smart Way

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Posts
    8

    Default Re: Template Not Working In IE

    The CSS for the header needed to be modified. It needed a float: left and a defined width.

Similar Threads

  1. Help: Template isnt working in OR
    By Kaiser Nicolai in forum Templates - Help/Ideas/Discussion (CLOSED)
    Replies: 11
    Last Post: 05-13-2009, 02:04 PM
  2. Help with tags not working in template?
    By jed in forum Templates - Help/Ideas/Discussion (CLOSED)
    Replies: 7
    Last Post: 05-06-2008, 11:36 PM
  3. Template Tag URL only not working
    By gimpdog in forum General Help (CLOSED)
    Replies: 1
    Last Post: 09-20-2006, 01:24 AM
  4. Working on template need assistance
    By fan4chevy in forum Templates - Help/Ideas/Discussion (CLOSED)
    Replies: 3
    Last Post: 05-23-2005, 10:44 AM
  5. Generic template not working in 1.14?
    By Torgen in forum HELP (CLOSED)
    Replies: 4
    Last Post: 10-11-2003, 10:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •