Results 1 to 5 of 5

Thread: FCK editor doesn't load in Firefox

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Rijeka, Croatia
    Posts
    168

    Question FCK editor doesn't load in Firefox

    I installed OR 2.5.8 and FCK editor. At first it was working fine, but after few days this started to show, so I am now unable to use FCK editor:



    This popup window shows when I try to access page editor, and when I select page that I want to edit.

    I also installed other available editors for OR, and they all have the same problem. Without WYSWYG editor set in configuration there's no problem.

    I'm running Firefox 3.6.4, but I had this problem also with older versions.

    Please, help.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    79

    Default Re: FCK editor doesn't load in Firefox

    Hi neon

    Since it was working and has stopped was there anything else that you did?

    Have you tried clearing the cache in your browser.

    have you tried using IE?

    Lets know how you get on

    cheers

    jim

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Rijeka, Croatia
    Posts
    168

    Default Re: FCK editor doesn't load in Firefox

    I sent e-mail to my hoster, he said that there was problem in .htaccess, and now it's working fine.

    There was:
    #For web servers using PHP as apache module
    AddType application/x-httpd-php .html .htm

    #For web servers running PHP as CGI
    #AddHandler application/x-httpd-php .html .htm

    The fix is:
    #For web servers using PHP as apache module
    #AddType application/x-httpd-php .html .htm

    #For web servers running PHP as CGI
    AddHandler application/x-httpd-php .html .htm

    I'm using UMP OR with page editor, so it seems that Eduardo changed this in .htaccess file.

    If anybody have the same problem there is solution.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Sao Paulo, BRAZIL
    Posts
    3,763

    Default Re: FCK editor doesn't load in Firefox

    Quote Originally Posted by neon View Post
    I'm using UMP OR with page editor, so it seems that Eduardo changed this in .htaccess file.
    Yes, I have changed it - at Jun,13/2008, GoogleCode rev. 261 - 2 YEARS AGO
    BTW... UMP is dead. If you wish to keep using it, you are by your own.

    Eduardo
    Last edited by ebmarques; 06-24-2010 at 09:59 PM. Reason: UMP is dead

    Open-Realty® DOCs
    We can easily forgive a child who is afraid of the dark; the real tragedy of life is when men are afraid of the light. (Author Unknown)

  5. #5
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Rijeka, Croatia
    Posts
    168

    Default Re: FCK editor doesn't load in Firefox

    It's OK, I know UMP is dead.

    Long live UMP!

Similar Threads

  1. Cant load my avatar here?
    By DakeDokyteema in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-23-2008, 07:46 AM
  2. Load Google Map into Tab
    By Eiger in forum Addon help, ideas and discussion (CLOSED)
    Replies: 16
    Last Post: 10-07-2007, 06:28 AM
  3. Load vTour from URL
    By jerad in forum Addon help, ideas and discussion (CLOSED)
    Replies: 23
    Last Post: 12-30-2005, 04:25 AM
  4. Up Load Images
    By bieneraices in forum Installation/Configuration Help (CLOSED)
    Replies: 1
    Last Post: 11-07-2005, 11:32 AM
  5. Sanity under Load
    By kathikatzi in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-22-2003, 04:19 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •