Results 1 to 3 of 3

Thread: My OR site

  1. #1
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Flagstaff, Arizona, United States
    Age
    41
    Posts
    27

    Default My OR site

    I started with OR 1.x and have redesigned a number of times. I finally now have something that might be worthy of posting in a "show-off" forum.

    I hope this will give some people some ideas for their own sites. I got most of my ideas and php/sql knowledge from these forums.



    http://www.nickcosper.com

  2. #2
    the_sandking's Avatar
    the_sandking is offline hadron remnant - Moderation Fachmann
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Nullspace
    Posts
    5,289

    Default Re: My OR site

    Very nice Nick, are you using TransparentRETS to import from a RETS feed?
    "Much of what looks like rudeness in hacker circles is not intended to give offense. Rather, it's the product of the direct, cut-through-the-BS communications style that is natural to people who are more concerned about solving problems than making others feel warm and fuzzy."

    "We gotta' go to the crappy town where I'm a hero!"
    -Hoban 'Wash' Washburne 2485-2519


    "When you’re born you get a ticket to the freak show. When you’re born in America, you get a front-row seat.."
    -George Carlin 1937-2008

    New to Open-Realty® and need help? Check the:
    -OR DOCUMENTATION -

    Important: Read this at least once in your lifetime
    How To Ask Questions The Smart Way

  3. #3
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Flagstaff, Arizona, United States
    Age
    41
    Posts
    27

    Default Re: My OR site

    Thanks Sandking,
    Yes I am using transparentRETs, as well as TransparentMaps. I had no intentions on 'redoing' the site as I was using 2.5.8 along with CMS Realty/Joomla, but Rapattoni upgraded the RETS feed which required an update of TransparentRETS and subsequently OR to 3.x. Overall it was a lot of work, but I am very happy with how it turned out.
    I wrote a number of other simple addons and modified some old 2.x free addons as well for the site.
    Now I am just hoping the search engines will get fully on board, I am getting all of my traffic to the homepage as basically soft 404's due to the SEO urls and their index of all my old urls.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 01-25-2007, 01:25 PM
  2. Replies: 19
    Last Post: 01-01-2007, 09:36 PM
  3. Offer PR4 link to your site from high-quality web-site
    By FranceFan in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-16-2006, 07:37 PM
  4. search form available for both master site and agents site
    By Andrea80 in forum General Help (CLOSED)
    Replies: 0
    Last Post: 03-09-2006, 10:27 AM
  5. Test site works fine production site doesn't
    By acme in forum HELP (CLOSED)
    Replies: 3
    Last Post: 11-10-2004, 09:28 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •