Results 1 to 6 of 6

Thread: 3.0.12 installation errors

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Ireland
    Posts
    128

    Default 3.0.12 installation errors

    I'm getting the following warnings on step 4 of installing 3.0.12, never had a problem with other installs 2.0 - 3.0.10 like this on my service provider.

    Warning: installer::run_installer(/............./html/install/versions/.inc.php) [installer.run-installer]: failed to open stream: No such file or directory in ...............html/install/index.php on line 659


    Fatal error: installer::run_installer() [function.require]: Failed opening required '/home/content/c/a/s/casabiz/html/install/versions/.inc.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/c/a/s/casabiz/html/install/index.php on line 659

    There are three .ini.php files in this folder, but something is not working properly.

    Has anyone had this issue and more importantly know how to solve it??

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Ireland
    Posts
    128

    Default Re: 3.0.12 installation errors

    I reinstalled for a third time and managed to get past the errors above but now I have a partially blank site config section with no ability to set up the config on the site.
    I assume this might be related to previous issues over warnings about the files above and lang file.

    Anyone know of a simple solution?

  3. #3
    the_sandking's Avatar
    the_sandking is offline hadron remnant - Moderation Fachmann
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Nullspace
    Posts
    5,289

    Default Re: 3.0.12 installation errors

    If you are upgrading a previous 2.x install, it's a good idea to remove all the add-ons and add them back one at a time after your v3 install is working.
    "Much of what looks like rudeness in hacker circles is not intended to give offense. Rather, it's the product of the direct, cut-through-the-BS communications style that is natural to people who are more concerned about solving problems than making others feel warm and fuzzy."

    "We gotta' go to the crappy town where I'm a hero!"
    -Hoban 'Wash' Washburne 2485-2519


    "When you’re born you get a ticket to the freak show. When you’re born in America, you get a front-row seat.."
    -George Carlin 1937-2008

    New to Open-Realty® and need help? Check the:
    -OR DOCUMENTATION -

    Important: Read this at least once in your lifetime
    How To Ask Questions The Smart Way

  4. #4
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Ireland
    Posts
    128

    Default Re: 3.0.12 installation errors

    tried upgrading but it gave problems so I reverted to a clean new install which is giving even more problems.

  5. #5
    the_sandking's Avatar
    the_sandking is offline hadron remnant - Moderation Fachmann
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Nullspace
    Posts
    5,289

    Default Re: 3.0.12 installation errors

    I've installed v3.0.12 probably 30 times without any problems I didn't cause myself.

    Make sure your DB is completely empty, no tables.
    Completely erase all your OR files from the server.
    Upload OR v3.0.12
    Run installer
    Select New Install
    Insert DB info.

    Then what happens?
    "Much of what looks like rudeness in hacker circles is not intended to give offense. Rather, it's the product of the direct, cut-through-the-BS communications style that is natural to people who are more concerned about solving problems than making others feel warm and fuzzy."

    "We gotta' go to the crappy town where I'm a hero!"
    -Hoban 'Wash' Washburne 2485-2519


    "When you’re born you get a ticket to the freak show. When you’re born in America, you get a front-row seat.."
    -George Carlin 1937-2008

    New to Open-Realty® and need help? Check the:
    -OR DOCUMENTATION -

    Important: Read this at least once in your lifetime
    How To Ask Questions The Smart Way

  6. #6
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Ireland
    Posts
    128

    Default Re: 3.0.12 installation errors

    Quote Originally Posted by the_sandking View Post
    I've installed v3.0.12 probably 30 times without any problems I didn't cause myself.

    Make sure your DB is completely empty, no tables.
    Completely erase all your OR files from the server.
    Upload OR v3.0.12
    Run installer
    Select New Install
    Insert DB info.

    Then what happens?
    I had done a completely 'clean' install.
    I gave up and moved my new test site to a different server with 3.0.10 already installed and am working on that.
    Its probably something on the server side. I have loads of different servers and providers so if things don't work on one I usualy don't waste time and switch to another provider. often works.
    Thanks for the help.

Similar Threads

  1. many errors on installation
    By darkswan in forum Installation/Configuration Help (CLOSED)
    Replies: 0
    Last Post: 07-30-2009, 05:31 AM
  2. Installation Errors!
    By digitalteck in forum Installation/Configuration Help (CLOSED)
    Replies: 2
    Last Post: 10-24-2008, 05:38 AM
  3. installation errors v2.0.1
    By webwriter in forum Installation/Configuration Help (CLOSED)
    Replies: 5
    Last Post: 05-23-2005, 05:10 PM
  4. Installation errors
    By coupet in forum HELP (CLOSED)
    Replies: 12
    Last Post: 06-19-2004, 12:01 PM
  5. Installation errors
    By coupet in forum HELP (CLOSED)
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2004, 08:19 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •