Results 1 to 5 of 5

Thread: No change to code but OR logo has suddenly gone and page messed up

  1. #1
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    34

    Unhappy No change to code but OR logo has suddenly gone and page messed up

    Hi

    I have made no changes to the main.html page since it was working last (I have made sure word wrap is off in notepad, as that cause a line break before), now the bottom of the page is messed up and the OR logo has disappeared, the text is still there, but it's hard to see unless you mouse over the brown footer image.

    Anyone any ideas?

    Thanks

    Danni

  2. #2
    the_sandking's Avatar
    the_sandking is offline hadron remnant - Moderation Fachmann
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Nullspace
    Posts
    5,289

    Default Re: No change to code but OR logo has suddenly gone and page messed up

    You forgot to include your OR version and a link to your site.

    Impossible to say without seeing the problem. OR cannot change itself. This would most likely be a template design problem. If you are completely certain you did not change anything, did your host maybe perform an upgrade or etc. you don't know about?
    "Much of what looks like rudeness in hacker circles is not intended to give offense. Rather, it's the product of the direct, cut-through-the-BS communications style that is natural to people who are more concerned about solving problems than making others feel warm and fuzzy."

    "We gotta' go to the crappy town where I'm a hero!"
    -Hoban 'Wash' Washburne 2485-2519


    "When you’re born you get a ticket to the freak show. When you’re born in America, you get a front-row seat.."
    -George Carlin 1937-2008

    New to Open-Realty® and need help? Check the:
    -OR DOCUMENTATION -

    Important: Read this at least once in your lifetime
    How To Ask Questions The Smart Way

  3. #3
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    34

    Default Re: No change to code but OR logo has suddenly gone and page messed up

    Hi Sandking

    Thank you for replying

    My site is "www.ukholidayrental.co.uk"

    OR version 3.12

    I'm certain, the last time I looked at it it was fine, the logo was in the very top right hand corner.

    I will do as you suggested and check that the server hasn't been updated or anything , because updates aren't showing

    I changed the text in the languages/en/original.inc.php file from:

    $lang['admin_challenge_phrase'] = 'You need to login to access this area or feature. If you do not have an account <a class="click_to_register" href="index.php?action=signup&amp;type=agent" title="Click here for registration">click here for registration</a>.';

    to

    $lang['admin_challenge_phrase'] = 'Registered owners only. If you do not have an account <a class="click_to_register" href="index.php?action=signup&amp;type=agent" title="Click here for registration">click here to register</a>.';

    I even changed browsers and no difference.

    So I think ruling out server problems is a good idea.

    I'll post back once I've checked.

    Thanks again for taking the time to reply, much appreciated

    Danni

  4. #4
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    34

    Default Re: No change to code but OR logo has suddenly gone and page messed up

    Well I checked and no upgrades or anything have taken place

    Any other ideas would me much appreciated

    Danni

  5. #5
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    34

    Default Re: No change to code but OR logo has suddenly gone and page messed up

    Does anyone have any ideas?

    Edited: I don't know if this will help anyone to help me solve the problem, but when I right click and view image, it gives me this error

    The image “http://www.ukholidayrental.co.uk/ind...ered_by” cannot be displayed, because it contains errors.

Similar Threads

  1. Messed up php code, I think
    By Just wondering in forum Installation/Configuration Help (CLOSED)
    Replies: 2
    Last Post: 01-07-2010, 05:56 PM
  2. Please HELP - Page display changed suddenly ???
    By amelia in forum General Help (CLOSED)
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2009, 11:38 AM
  3. messed up my main.html page
    By stuart52 in forum Templates - Help/Ideas/Discussion (CLOSED)
    Replies: 3
    Last Post: 12-29-2008, 05:43 PM
  4. Change Font Color in logo only???
    By daklander in forum General Help (CLOSED)
    Replies: 3
    Last Post: 07-10-2005, 08:35 PM
  5. View User Page messed up
    By pchay in forum General Help (CLOSED)
    Replies: 0
    Last Post: 06-22-2005, 03:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •