Results 1 to 2 of 2

Thread: V3.1.6 - We are in MAINTENANCE MODE message when not using www.

  1. #1
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    90

    Default V3.1.6 - We are in MAINTENANCE MODE message when not using www.

    When not using www. in the address bar I get this message.. " We are in MAINTENANCE MODE " There is an old thread from Eduardo on this with a .htaccess fix on this but it's 3 years old.. waiting for his response.. anyone else have this working with V3.1.6

    TIA..
    ελλάσρέαλτυ.gr - Advertising Greek Property Listings! with OR Version 3.1.6

  2. #2
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    1,067

    Default Re: V3.1.6 - We are in MAINTENANCE MODE message when not using www.

    Is maintenance mode turned on in your site config?

Similar Threads

  1. maintenance mode stopped working
    By jordi in forum General Help - Free Edition
    Replies: 1
    Last Post: 05-19-2011, 01:32 PM
  2. calander maintenance add-on
    By mh5bl in forum Addon help, ideas and discussion
    Replies: 2
    Last Post: 02-05-2011, 09:31 PM
  3. Maintenance Mode Question
    By MrGForce in forum General Help (CLOSED)
    Replies: 14
    Last Post: 03-09-2010, 11:06 PM
  4. maintenance mode problem
    By FCV2005 in forum Installation/Configuration Help (CLOSED)
    Replies: 4
    Last Post: 02-25-2010, 01:08 PM
  5. down for maintenance
    By paulka in forum General Help (CLOSED)
    Replies: 2
    Last Post: 11-21-2007, 05:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •