Results 1 to 2 of 2

Thread: admin issues

  1. #1
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    164

    Default admin issues

    howdy folks

    I have installed OR and i set everything up ok, site has been up and running for almost 1.5 months, with no problems...

    all of a sudden i have to re enter my username and password everytime i navigate off a page in admin...

    the thing i dont understand is that it has been running and i havent even modified the site or pages for over a week??

    and even after i keep logging back in, nothing is saved???

    anyone have any ideas????

    Kopy
    Last edited by kopythat; 04-12-2005 at 04:03 PM.

  2. #2
    the_sandking's Avatar
    the_sandking is offline hadron remnant - Moderation Fachmann
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Nullspace
    Posts
    5,289

    Default

    Your host has maybe changed something.. register_globals=off maybe?

    You don't provide much else to go on.. The search feature of these forums is your friend.
    "Much of what looks like rudeness in hacker circles is not intended to give offense. Rather, it's the product of the direct, cut-through-the-BS communications style that is natural to people who are more concerned about solving problems than making others feel warm and fuzzy."

    "We gotta' go to the crappy town where I'm a hero!"
    -Hoban 'Wash' Washburne 2485-2519


    "When you’re born you get a ticket to the freak show. When you’re born in America, you get a front-row seat.."
    -George Carlin 1937-2008

    New to Open-Realty® and need help? Check the:
    -OR DOCUMENTATION -

    Important: Read this at least once in your lifetime
    How To Ask Questions The Smart Way

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •