Results 1 to 10 of 10

Thread: Search_result_box

  1. #1
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    London, ON
    Posts
    241

    Default Search_result_box

    http://corporateone.ca/or/index.php?...ults&type=Home

    This page is fine with Firefox, gimbled in IE. None of the images are showing in the search boxes.
    Real Estate Auctioneer

    Joomla Practice Site
    http://demo.corporateone.ca

  2. #2
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    California
    Age
    42
    Posts
    4,229

    Default

    I haven't looked too closely at this but can you change back to the default site template and see if it makes the search results display the images properly.

    I tested on my local dev version and my online demo site and for me the box search result template works fine in IE and FF on both of those sites, so I figure it's got to be something unique to your site and thus I come back to your template. It validates to xhtml strict so nothing jumps right out but first I want to see if going back to the original template fixes it to help narrow down what the problem is
    Open-Realty 2 Documentation

    ~The Difference Between an ORDEAL and an ADVENTURE is ATTITUDE~

  3. #3
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    London, ON
    Posts
    241

    Default

    Quote Originally Posted by Mick
    I haven't looked too closely at this but can you change back to the default site template and see if it makes the search results display the images properly.

    I tested on my local dev version and my online demo site and for me the box search result template works fine in IE and FF on both of those sites, so I figure it's got to be something unique to your site and thus I come back to your template. It validates to xhtml strict so nothing jumps right out but first I want to see if going back to the original template fixes it to help narrow down what the problem is
    Thanks Mick ... I was thinking about it too, and after uploading 2.0.1, and then the old common.php, I was perturbed when some of my settings were present and some weren't. Makes me think that not all of the files were updated, yet I still had to change some of the include files, so it's puzzling. I'm going to try uploading the listing.inc and images files.

    Made no difference. I did have a number of common.php errors after the first upgrade, when I used update beta, so I tried update url, and reduced to 2 or 3 errors, but they went away.
    Last edited by timeforsmilin; 05-21-2005 at 11:20 PM. Reason: Update
    Real Estate Auctioneer

    Joomla Practice Site
    http://demo.corporateone.ca

  4. #4
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    30

    Default

    Quote Originally Posted by timeforsmilin
    http://corporateone.ca/or/index.php?...ults&type=Home

    This page is fine with Firefox, gimbled in IE. None of the images are showing in the search boxes.
    pagewidth:804px
    search_results:100%
    navcontainer:156px

    try to set your search_results less than (pagewidth - navecontainer)

    my 2 cents.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    London, ON
    Posts
    241

    Default

    Quote Originally Posted by footprint
    pagewidth:804px
    search_results:100%
    navcontainer:156px

    try to set your search_results less than (pagewidth - navecontainer)

    my 2 cents.
    Thanks footprint. The outer table is set to 600px in vertical.php, but I did try setting the inner table to 580px, and that has made no difference. Thanks for your 2 cents though. It seems odd that only one pic is visible. Are the other 3 stacked under it? The mystery continues.
    Real Estate Auctioneer

    Joomla Practice Site
    http://demo.corporateone.ca

  6. #6
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    California
    Age
    42
    Posts
    4,229

    Default

    have you tried temporarily changing back to the default vertical menu template as I suggested?
    Open-Realty 2 Documentation

    ~The Difference Between an ORDEAL and an ADVENTURE is ATTITUDE~

  7. #7
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    London, ON
    Posts
    241

    Default

    Quote Originally Posted by Mick
    have you tried temporarily changing back to the default vertical menu template as I suggested?
    I'm going to do a fresh install, and see what happens. I don't have the original vertical.php any longer. The one that I am using has worked on all versions of OR, and validates as good CSS. I'm going to try the backup to a new database, as one user has done, and then install as new to that one.
    Real Estate Auctioneer

    Joomla Practice Site
    http://demo.corporateone.ca

  8. #8
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    California
    Age
    42
    Posts
    4,229

    Default

    shouldn't need to do a new install.. just switch to the default vertical menu template.. if you edited the original one into what you have there.. then just change the directory name to something that suits your template and copy the original vertical menu template directory back to the server then use your config to switch to the new one. It will help narrow down the problem so much quicker and easier
    Open-Realty 2 Documentation

    ~The Difference Between an ORDEAL and an ADVENTURE is ATTITUDE~

  9. #9
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    London, ON
    Posts
    241

    Default

    Quote Originally Posted by Mick
    shouldn't need to do a new install.. just switch to the default vertical menu template.. if you edited the original one into what you have there.. then just change the directory name to something that suits your template and copy the original vertical menu template directory back to the server then use your config to switch to the new one. It will help narrow down the problem so much quicker and easier
    It was finally time to go public with the stable version, so I have left that one for now, and have bigger problems.
    Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: adodb2_mysql in /var/www/html/include/class/adodb/adodb.inc.php on line 3790
    This is the first time OR won't install.
    Real Estate Auctioneer

    Joomla Practice Site
    http://demo.corporateone.ca

  10. #10
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    London, ON
    Posts
    241

    Default This is painful

    Okay, so I removed the 2, since there is no adodb file with a 2. Here's the next one:
    Fatal error: Call to undefined function: createindexsql() in /var/www/html/install/versions/install_200.inc.php on line 526
    Real Estate Auctioneer

    Joomla Practice Site
    http://demo.corporateone.ca

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •